Foreløbig udtagelse i NM i Estland

Udtagelser til NM i Estland 14.-15. maj 2011 – foreløbig.

Piger:
70 kg Ida Stuhr

Junior:
55 kg Martin Lorenzen
60 kg Tobias Fonnesbek
66 kg Bo S. Bonde
74 kg Ahmed Iskandarani
84 kg Ronni Volthers.

Senior:
Anders Ekstrøm
Håkan Nyblom
Fredrik Bjerrehuus
Frederik Ekstrøm
Andy Nielsen

Vægtklasserne for senior er ikke besluttet endnu, det tager trænerteamet stilling til efter træningssamlingen i Herning.

Det er med stor tilfredshed for eliteudvalget, at Håkan Nyblom og Fredrik Bjerrehuus gør comeback på den internationale scene efter længevarende skadesforløb. De har vist, at de er klar til at bryde igen, senest ved DM, men det bliver spændende at følge dem til NM, hvor konkurrencen er meget hårdere.

Der vil senere blive udtaget flere brydere, hvilket sker på baggrund af præstationerne ved samlingen i Herning 18.-22. april 2011 samt ved Soft Touch 30. april - 1. maj 2011. For senior er det på baggrund af samlingen i Herning.

Eliteudvalget


af Else Kilgod - 04.04.2011