Ny Web TV Portal

Kære alle

I samarbejde med firmaet Provector har Danmarks brydeforbund hermed fornøjelsen at præsentere den nye Web-TV portal. Her har alle brydeentusiaster mulighed for at bidrage med indslag omkring træningssamlinger, stævner, lokale brydekampe mv. - ja, kun fantasien sætter grænser. Det skal dog siges, at der i de første 3 måneder køres på forsøgsbasis. Er der tilslutning og opbakning til projektet, så kører projektet videre.

For en god ordens skyld, skal der opfordres til, at der ikke bringes indslag som virker stødende, chikanerende og fornedrende o.a. for andre.  Der må kun uploades materiale som du selv har rettigheder til at videredistribuere. Samtidig gøres der opmærksom på, at alle film bliver set igennem af administrator, før de vises på sitet.

Portalen finder her


Fremover kan linket findes under: galleri & Web TV, Web TV Portal.


God jagt på indslag :)

MVH
Amir Lavasani


af Else Kilgod - 22.03.2011