Danmarks Brydeforbund på Facebook

Der er startet en ny gruppe på facebook, kaldet Danish Wrestling Federation (Danmarks Brydeforbund), som kommer til at erstatte den, der allerede eksisterer.

Tanken er, at den skal fungere som et slags forum, hvor man kan uploade nyheder, billeder, videoer eller diskutere brydningsrelaterede emner mv.  Og alt i alt skal gruppen være med til at promovere brydesporten både nationalt og internationalt. Man er også velkommen til at skrive på engelsk, så forummet får et internationalt islæt.

For at skabe omtale omkring dansk brydning og den nyligt skabte gruppe, opfordres alle til at foreslå gruppen til samtlige af jeres venner på facebook, og ikke bare de der allerede er involveret i dansk brydning. Til de der ingen facebook profil har, så er der ingen vej udenom – se at få lavet en profil
J Det tager et par sekunder.

Sidst men ikke mindst, der opfordres til at diskussioner og andet holdes i en god og respektabel tone.

Vi ses derinde
J

MVH
Amir Lavasani


af Else Kilgod - 17.03.2011