Beretning fra DM i Frederikshavn 26-27.3.2011

Rammen var sat i det Nordjyske – nærmere betegnet Frederikshavn – da Danmarks bedste drenge-, ungdoms-, junior- og pige/kvindebrydere satte hinanden stævne, for at kæmpe om mesterskabsmedaljer.


Indmarch

FFI, brydeklubben, der var værter ved de danske mesterskaber, havde skabt et flot set up. Klubberne gjorde en stor indsats for at fylde glade og begejstrede mennesker ind i hallen og bryderne leverede flotte kampe, der både rummede spænding, intensitet og styrke.

På førstedagen var der ca. 150 kampe og på anden dagen 70 kampe på de to madrasser. Kampene blev afviklet uden problemer og under stor bevågenhed fra de entusiastiske tilskuere. Der var en stemning som var et DM værdigt, hvilket var med til at gøre det til en meget speciel dag for alle, men især for de brydere, der til sidst kunne bestige sejrsskamlen og modtage medaljer. Det var tydeligt, at bryderne havde forberedt sig godt på dagens udfordringer og der var guld med hjem i mange klubber, der hver især skulle hjem og hædre mestrene for den store indsats, der kulminerede denne weekend.

TV2 Nord var på stedet og lavede et indslag til aftenens sportsnyheder om Ida Stuhr, der blev en af de nykårede danske mestre.
Indslaget kan ses her

Præmier for bedste klub i de forskellige rækker, blev fordelt således:

Drenge – BK Thrott
Ungdom – Thor Vejgaard
Junior – BK Thor
Pige/kvinder – BK Hermod

Øvrige resultater her


Louisa McKennell


af Else Kilgod - 27.03.2011