11. udgave af Lille Bjørne Cup

Brydeklubben Thor værter for 11. udgave af Lille Bjørne cup.

Brydeklubben Thor er lørdag den 12. marts 2011 værter for den 11. udgave af turneringen "Lille Bjørne cup" som er en begynderturnering for nye brydere fra hele landet. Der forventes godt "små" 100 brydere til start i Lindeskovhallen, og en turnering som BK Thor igennem mange år har haft stor succes med.

De små talenter bliver ved lørdagens stævne inddelt i en nybegynderrække og en begynderrække.

BK Thor stiller selv talstærkt op til turneringen og har godt 20 brydere til start. Naboklubben fra Nakskov BK har 6 brydere til start. Der er stævnestart kl. 10:00,  og kl. 14:00 forventes finalerne at gå i gang.

Med sportslig hilsen
Morten Ahlefeldt Hansen
Formand – BK Thor

 


af Else Kilgod - 09.03.2011