Træneruddannelse

DB’s Officials udvalg inviterer hermed til træneruddannelse.

Vi har valgt at følge den svenske model og også valgt at lade en svensk instruktør stå for undervisningen.  Ronny Persson, der står for træneruddannelsen i Skåne, er at finde i BK Hermods lokaler i Horsens den 21.-22. april, hvor Step 1 og Step 2 af uddannelsen vil blive gennemført.
Weekenden efter, den 28.-29. april, afholdes et lignende forløb i AIRs lokaler i Roskilde med Ronny som instruktør.

Nu er der ingen undskyldninger. Vi er ude i god tid og kan garantere at de 30 først tilmeldte hvert sted, har plads. Vi vender tilbage med nærmere program og priser inden udgangen af februar, men sørg allerede nu for at reservere en weekend til muligheden for at hæve kvaliteten af træningen i netop jeres klub.

Step 1 (Steg 1): Du lærer hvordan du kan træde til og lede et træningspas for yngre brydere. Her er der meget praktik og lidt teori. Alle kan være med.

Step 2: Du lærer hvordan du leder træningen for yngre brydere. Du lærer grunden og forskellen mellem fri og græsk-romers stil. Du lærer også hvordan man planlægger og gennemfører et træningspas. Alle kan stadig være med; forældre/hjælpetrænere eller brydere.

Step 3, der har som målsætning at du lærer at lede et hold ungdomsbrydere, afholdes den sidste weekend i august 2012.
Step 4, der har som målsætning at du lærer at agere som ”hovedtræner”, afholdes den første weekend i september 2012.
Fælles for Step 3 og 4 er at de bliver afholdt i Skåne, men vi har endnu ingen nærmere oplysninger om steder eller nærmere tidsplaner. Dette vil blive rundsendt, lige så snart vi har oplysningerne.

Du kan allerede nu sende tilmeldinger til Step 1 og 2 til kontor@brydning.dk Vi håber klubberne vil tilmelde sig samlet og naturligvis opgive antallet deltagere. Hvis der ikke gøres specielt opmærksom på det, går vi ud fra at de jyske og fynske klubber deltager i Horsens og resterende klubber deltager i Roskilde.

Vil du læse mere om målsætninger, fremgangsmåde med videre, finder du det svenske måldokument her.


af Officialsudvalget - 01.12.2011