Kif juleafslutning med Fane indvielse

Risalamande og Faneindvielse!

Kif brydning afholdte juleafslutning den 15/12 2011 i festlokalet i Tre-for hallerne. Det var lidt anderles i år, da der også var indvielse af den nye fane! Med fanevagt, fælles sang og risalamande, blev der sagt god jul til hinanden i klubben, for så vel voksne som børn
J

Der var mødt ca. 80 mennesker frem til juleafslutningen. Formanden Bjarne Stolten Thomsen bød velkommen og kort efter, var der som noget særligt i år indvielse af den nye fane! Bent Moos Johansen havde lavet et flot forarbejde og fået Fanen skænket af Danmarks Samfundet. Således overholdt klubben de gamle traditioner omkring indvielsen, hvor der blev holdt tale og slået søm i, sunget og spillet trompet til Fanen, imens de fremmødte stod på for Fanen.  Det var klart en ny oplevelse for børnene og vi var også mange voksne, der havde vores debut. Som Repræsentant fra kommunen var fremmødt byråds medlem Bjarne Juel Møller, der holdt tale, og slog det første symbolske søm i Fanen. Danmarks Brydeforbund var repræsenteret via Niels Hansen, og det sidste søm blev slået i af KIF brydnings æresmedlem Henning Stolten Thomsen.

På brydersiden var der uddeling af halvårets træningspokal der til u15 gik til Anders Husted og U11 til Nicklas Rasmussen. Træningspokalerne uddeles til bryder for stabilt fremmøde og for at have udmærket sig til træningen, indstillingen sker i samråd imellem trænere og sportschefen i klubben. Mandelgaven gik til den smilende, friske og glade William. Bryderne holdt meget af julefesten på brydermåtten med en god gammeldags omgang stikbold, hvor alle aldre kunne være med og have det sjovt på tværs af holdene. Alle fremmødte brydere fik en T-shirt med bryder logo som en lille julegave! En julegave der selvfølgelig skal synliggøre Kif Brydning i skolerne! Opstart efter nytår er den 0201-2012! Se billederne på www.kifbrydning.dk  God Jul og godt Nytår fra KIF brydningChristian Husted
Kif brydning


af Else Kilgod - 18.12.2011