BK Thor byder på verdens bedste brydning

Brydeklubben Thor byder på verdens bedste brydning ved Thor-Masters 2012.

Verdens bedste brydning, er selvfølgelig store ord, men vi har al mulig grund til at tro på, at nogle af verdens bedste brydere gæster Nykøbing Falster i slutningen af januar 2012 helt præcist den 28. januar 2012 i Nykøbing Falster Hallen, hvor Brydeklubben Thor for 10. gang afholder Thor Masters.

Brydeklubben Thor afholder nemlig, i samarbejde med Danmarks Brydeforbund, for første gang nogen sinde i Danmark, et såkaldt FILA stævne. FILA er forkortelsen for verdensforbundet i brydning, og det betyder, at vi kommer på FILA´s kalender og vores invitation derved bliver set i hele verden.

Samtidig inviterer vi efterfølgende til en uge lang træningslejr, hvilket med garanti bevirker, at mange landshold vil finde det meget interessant, at besøge os og bruge denne træningslejr, der tidsmæssigt ligger perfekt, som forberedelse til OL kvalifikationsstævnerne i april måned 2012.

Faktisk har det russiske, polske og tyske landshold allerede meldt deres ankomst, på trods af tilmeldingsfristen først er i januar. I og med at Rusland har tilmeldt sig, så svarer det jo til, at det brasilianske eller spanske landshold i fodbold ville gæste Nykøbing F. Dette er også stævnet, hvor de danske brydere kan teste deres form inden de meget vigtige kval.stævner, og det bliver især interessant at følge de to lokale brydere Mark O Madsen og Anders Ekstrøm, der jo begge kæmper for en OL plads i London.

Thor Masters 2012 indledes kl. 09:30, lørdag den 28. januar 2012 i Nykøbing F. Hallen, og med finaler kl. 16:00.

Der vil være en samlet præmiesum på kr. 32.000,00, fordelt på de 7 vægtklasser, så der er udover æren også kontanter at kæmpe om.

Thor Masters vil blive afviklet som et kæmpe show, i et inferno af røg og damp, med toner til den bedste og hotteste musik. Noget der bare skal opleves. Se linket fra Thor-Masters 2011 her


På billedet ses BK Thors Niels Esbensen fra sidste års Thor-Masters, hvor han her slår et smukt krydstag på sin modstander.

Med venlig hilsen
Søren Hyllegaard Pedersen
Formand i BK Thor
tlf. 20933108


af Else Kilgod - 16.12.2011