EM Sølv til Anders Sehested

EM for døve afholdes fra d. 3. til d. 8. oktober 2011 i den armenske hovedstad Yerevan.

Der ventede Anders Sehested en stor opgave da han skulle i kamp d. 4. oktober i 120 kg. I første kamp mødte Anders bulgareren i en kamp over 3 perioder som Anders vandt 0-1 1-0 5-0. I anden kamp mødte Anders bryderen fra Ukraine som han også vandt 5-1 og 4-0. Den tredje kamp mod russeren blev en tæt affære, hvor Anders trak det længste strå ved at vinde 1-0 og 1-1. Finalen stod mellem Anders og den tyrkiske bryder, som desværre betød en faldsejr til tyrkeren.

Hermed sikrede Anders Sehested sig en flot EM sølvmedalje.

Anders returnerer til Danmark i morgen torsdag d. 6. oktober. Han vil blive fejret på behørig vis i BK Thrott mandag d.10. oktober 2011.

Amir Lavasani


af Else Kilgod - 05.10.2011