Thrott hæder

15.000 kroner i talentstøtte til Kasper Nielsen og Tobias Fonnesbek.

Det århusianske otel, Hotel Royal, uddelte igen i år, 200.000 kroner til århusianske idrætstalenter. Over 5 år uddeler Hotel Royal 1 million kroner til sportstalenter der har sin gang på Elite Sports Akademi Aarhus. Uddelingen skete i samarbejde med Eliteidræt Aarhus og ESAA. 

Bryderne Kasper Nielsen og Tobias Fonnesbek modtog i alt 15.000 kroner, der bl.a. skal hjælpe Tobias på vej mod et godt resultat ved sommerens internationale juniormesterskaber. Pengene skal bruges på sparringspartnere og træningssamlinger. Som sportschef for ESAA, Ole Keldorff, udtrykte det: "I Elitesport er der mange vigtige parametre, men skal man klargøres til at kæmpe mod verdens bedste, skal man ud og prøve kræfter med dem, derfor er det af afgørende betydning at Hotel Royal i dag støtter talenterne" 

Kasper Nielsen og Tobias Fonnesbek modtog talentstøtten på Hotel Royal af hotellets ejer Jens Richard Pedersen og rådmand Marc Pererra Christensen

 

 

Pengene blev overrakt af kulturrådmand Marc Pererra Christensen, der i sin tale bl.a. sagde: "Aarhus arbejder benhårdt på at blive talenternes mekka.

Når nu de talenter, der er samlet her i dag, engang vinder medaljer, så kan vi i dag se, at det er personer med handlekraft og styrke. Og en fantastisk vilje. Det er viljen til at vinde, når man møder sin ligemand, der skaber mestre og vinder medaljer", sagde rådmanden. 

Dagens giver, Jens Richard Pedersen fra Hotel Royal arbejder for at flere af byens erhvervsdrivende skal støtte op om talentarbejdet der foregår på ESAA.

"Jeg mener der er behov for en million, hvert år, til byens talenter, hvis vi skal nå endnu længere end vi er i dag. Jeg er meget glad for at se at de sidste års støtte har givet resultat i både EM, VM og ungdoms-OL medaljer til ESAA talenterne".

Esben Fonnesbek

 


af Else Kilgod - 08.01.2011