Thor-Masters brag

Brydeklubben Thor klar til nyt "Thor-Masters brag" i Nykøbing F. Hallen.

Brydeklubben Thor er lørdag den 29. januar 2011 klar, med det man kan kalde årets brydebrag i Nykøbing Falster, når den nu 100 årige klub for 9. år i træk er værter for den store internationale seniorturnering "Thor-Masters" der afvikles i Nykøbing F. Hallen, og for første gang i turneringens historie i den nye hal 3.

Der forventes godt 70-80 brydere til start fra foreløbigt Danmark, Sverige, Tyskland og Spanien, og måske kommer der 1-2 nationer mere med ved det stærke stævne i Nykøbing Falster Hallen.

I år er den samlede præmiesum hævet til 32.000 kr., og igen i år kan nykøbingbryderne glæde sig over, at erhvervslivet og Guldborgsund Kommune bakker utroligt flot op omkring turneringen.

Brydeklubben Thor har selv godt 10 brydere til start ved turneringen, og selvom BK Thors helt store navn Mark O. Madsen er langtidsskadet og ikke kan forsvare sidste års Thor-Masters titel, så er der trods alt håb for gode medaljechancer i det stærke selskab til Thor-folket heriblandt brødrene Anders og Frederik Ekstrøm.

Der er åbning af turneringen kl. 09:30 og indledende kampe fra kl. 09:45 til ca. 1:00. Kl. 15:00 brydes bronzekampe og kl. 16:00 finaler med høj musik, dansepiger og forhåbentlig en fyldt hal 3 i Nykøbing F. Hallen.

Der kan læses mere om Thor-Masters 2011 på www.bkthor.dk . Der kommer endvidere mere nyt om Thor-Masters i starten af næste uge.

På gensyn til årets brydebrag i Nykøbing Falster.


På billedet ses et af BK Thors store medaljehåb ved Thor-Masters - Frederik Ekstrøm i blå trikot.

Med sportslig hilsen
Morten Ahlefeldt Hansen
Formand - BK Thor


af Else Kilgod - 19.01.2011