Øget optimisme hos Mark O Madsen

Øget optimisme hos Mark O. Madsen

Et møde, et interview falder ikke altid ud som man selv havde forstillet sig det. Sidste uges nyhed med Mark O. Madsen med overskriften ”Mark frygter for fremtiden”, var noget ved siden af Marks egen opfattelse. Og det stemte heller ikke helt overens med artiklens indhold. Om Journalisten ville være sikker på at få opmærksomhed vides ikke, men det gibbede da lige i en, ved synet af overskriften. Virkeligheden er en anden. Hvilket kunne læses i et par andre artikler.

Folketidende

TV2 SportenMark:
Frygt var en kende overdrevet og ikke et begreb jeg beskæftiger mig med, som man også kunne læse sig frem til. Jeg ser positivt på tingene, min form før operationen gør, at jeg heler hurtigt og er foran tidsplanen for genoptræningen.
Lige nu er det først og fremmest bevægelighed det handler om, og jeg kan allerede komme ud i flere yderstillinger.. Det er klart at jeg også skal være påpasselig, da styrken er et stykke fra mit vante. Der er ikke så meget at stå imod med. Humøret og ikke mindst sulten efter at komme tilbage stiger.Kim Larsen, TD fysioterapeut:
Mark er foran med mange øvelser og kan sætte vægt på flere af dem. Så er han typen, der nemt bygger muskelmasse på. Som det går nu er jeg meget optimistisk og vil sige at om ca. to måneder, kan Mark træne ”tungt”. Men den øget optimisme skal takles fornuftigt. Når man mærker bedring, er der ofte risiko for at forcere.  Skulderen bliver ikke helt som den var, men god nok til at yde det der skal til.Alt i alt godt nyt fra Mark O. som ser fortrøstningsfuldt på brydekarrieren og livet i al almindelighed.

Palle Nielsen


af Else Kilgod - 20.01.2011