Aarhus Open

Ukrainsk hold vil deltage ved Aarhus Open
Aarhus Open nærmer sig med hastige skridt, den 19. februar går det løs i Åbyhallen. I 2010 kunne turneringen kalde sig Danmarks største ungdomsturnering, en titel der arbejdes på også skal være gældende i 2011.

Således har bl.a. et ukrainsk hold tilkendegivet deres deltagelse i form af en forhåndstilmelding til både turneringen d. 19. februar og Trænings Campen i uge 7, der er for ungdoms og juniorbrydere. Det ukrainske hold fra sportsskolen i byen Zaporozhye tæller bl.a. en medaljevinder fra ungdoms OL i Singapore.

Foruden det ukrainske hold tegner det til at blive et velbesøgt stævne igen i år.

Turneringen åbnes af Aarhus' kommende borgmester Jacob Bundsgaard Johansen

Tilmelding til Aarhus Open skal foretages senest d. 7. februar og for trænings Campen er det d. 2. februar.

Læs mere om Aarhus Open på www.aarhusopen.dk

Esben Fonnesbek


af Else Kilgod - 11.01.2011