Ny formand i Herning Brydeklub

Herning Brydeklub måtte i utide vælge ny formand, da Henrik Pajbjerg begynder en stilling indenfor idrætten i Herning Kommune i samarbejde med idrætsrådet i Herning Kommune og Danmarks Idræts Forbund . Det indebærer, at han ikke samtidig kan være formand for én af byens idrætsklubber.

Henrik Pajbjerg kan se tilbage på godt otte år på formandsposten med mange store ledelsesmæssige opgaver. Sidst som den store organisator omkring VM i 2009 i Herning, som er absolut toppen på en lang karriere, der blandt andet medførte, af han i foråret blev valgt som årets idrætsleder I Herning Kommune.

Den nye formand, Lars Witt Jensen, 35 år, er oversergent i Holstebro . Han har sammen med sin samlever to piger på henholdsvis to måneder og tre år. Lars Witt Jensen begyndte sin brydekarriere i Herning Brydeklub som otte-årig og har flere danske mesterskaber for hold på sit cv. Han har siden 1992 fungeret som træner i klubben og siden 1994 siddet i bestyrelsen.


af Else Kilgod - 15.09.2010