Frank L. ny formand for eliteudvalget

Der blev på eliteudvalgsmødet den 28.7.2010 valgt ny formand i udvalget. Det var den nye formand, Palle Nielsens ønske, at Frank L skulle indgå i styregruppen, som forhandler med Team Danmark, hvilket satte gang i rokeringen.

Palle Nielsen:

”Jeg mener der skal nye ansigter på overfor TD og Franks indsigt og interesse i eliteidræt er en stor ressource i denne sammenhæng. Når vi mødes med TD, møder vi frem med formanden for udvalget, ikke et menigt medlem.”

Inden for brydesporten er Frank tidligere landsholdsbryder med to danske seniormesterskaber bag sig. Han har deltaget ved nordiske mesterskaber og Grand prix stævner. Senere blev Frank ungdomslandstræner og var med til at opbygge en ny struktur for talentudvikling, og var ansvarlig for fysisk træning, ernæring og skader.

Frank modtog "Solskinsprisen" for nogle år tilbage på kr. 50.000, for sit store, og meningsfyldte arbejde som landstræner for talenttruppen.

Han er uddannet fysioterapeut, har en Bachelorgrad i Eliteidræt, Med brydning som speciale, i det daglige fungerer Frank som Lektor, modulkoordinator via Fysioterapeutuddannelsen i Århus.

 

Fra den afgående formand Freddy Viholt, er der fuld accept af rokeringen:

”Det har været noget af en udfordring at sidde som formand i et udvalg, der fra den ene dag til den anden ikke havde en fuldtids sportschef længere. En umulig opgave, som kun lykkedes med hjælp fra Erik Nyblom. Jeg fortsætter i udvalget med de opgaver der ligger bedre til mig”


af Else Kilgod - 02.08.2010