VM junior i Budapest

Anders Ekstrøm og Fredrik Bjerrehuus tørster efter revanche efter lige ved og næsten ved EM junior i Bulgarien for en lille måned siden. Nu gælder det VM og holdet rejste fra Kastrup søndag eftermiddag og er velankommet til Budapest, Ungarn. Som noget af det første kastede bryderne sig over vægten til en prøvevejning og derefter en let træning for at ryste rejsen af sig.
Specielt Frederik Bjerrehus var spændt på prøvevejningen. Efter EM vejede han over 69 kg og skal ligesom ved EM stille op i 60 kg. Vægten har gjort at han har følt sig presset op til dette stævne og ikke kunnet forberede sig optimalt, men han vejede komfortable 61,7 kg og får ingen problemer med at klare vægten i eftermiddag. Anders får heller ikke problemer med vægten, han skal dog først vejes ind tirsdag.

Det danske team, der udover de to brydere, tæller trænerne Thor Hyllegaard og Håkan Nyblom, samt Frank Lambreth, bor på et godt hotel få minutters gang fra hallen.
VM afholdes i et imponerende sportskompleks. Indtil videre har teamet dog kun set opvarmningshallen med 6 stk. 12x12 m madrasser. I hallen har landene et lille rum, ligesom til VM i Herning.
Frank Lambreth:
”VM er stort for brydere og ledere, hvilket mærkes på stemningen. Ligegyldigt om man er i hallen, i elevatoren eller i spisesalen opleves en intens atmosfære med meget mindre smalltalk end ved andre stævner”.
Lige nu handler det om Fredrik, der skal bryde i morgen, der er vejning 17.30
Følg med HER 
Vi vil de næste dage prøve med en udvidet sms service, jeg har lavet en stor DB gruppe og videresendere det jeg får. Hvis ikke i har modtaget en sms efter vejningen, så sms jeres nummer til 20287644, og bliv tilføjet.

Palle Nielsen

 


af Palle Nielsen - 01.07.2010