Mark O. Madsen tester VM formen

Spaniens Gran Prix i Madrid er årets første VM test, og det skal blive spændende at se, hvor Mark står efter den rigtig gode træningssamling i Polen og med bare to måneder til det går løs i Moskva

 

Der bliver nok at prøve kræfter med ved dette Internationale FILA Stævne, hvor feltet bl.a. tæller Armeniens stærke Arsen Julfalakyan (nr. 10 ved OL) og den Olympiske Mester fra Georgien Manuchar Kvirkvelia.

 

Mark har følgeskab af klubkammeraten Frederik Ekstrøm, som ligeledes vil teste niveauet. Frederik er efter Håkans skulderskade kommet i betragtning til den ledige VM plads og er parat til at kæmpe for denne chance. Begge brydere bliver i Madrid efter Gran Prixet og deltager i en fem dage lang træningssamling.

 

I fraværet af landstræner Ryszard, som er på hospital i Polen, agerer Palle Nielsen og Frank Lambreth holdledere på skift under opholdet i Madrid.

 

Med venlig hilsen

Palle Nielsen

Madrid


af Else Kilgod - 09.07.2010