Kvartfinalen endestation for Anders Ekstrøm

Anders Ekstrøm viste at han kunne bryde lige op med de bedste, ved at vinde over hviderusseren i tre perioder 0-2, 2-0, 1-0. Anders kunne vælge i tre periode, da hviderusseren havde fået en advarsel. Anders valgte at forsvare sig og gjorde det med succes. Kvartfinalen mod Finland var uhyre tæt, men finnen havde marginalerne med sig og vinder 2-3, 0-1. Så var det bare at håbe at finnen ville vinde semifinalen, der dermed ville give Anders muligheden via repeche at kæmpe om bronze. Men finnen tabte desværre i en meget tæt kamp til ukraineren 1-0, 0-1, 0-1.

Thor Hyllegård:

Havde Anders slået finnen, havde han haft en stor mulighed for en finale plads. Anders stod bedre til ukraineren end finnen. Det er så små marginaler der gør om du kæmper med om medaljer eller om du bliver nummer otte.

Både Anders og Fredrik skal nu i samråd med træner Thor Hyllegård tage stilling til om kampen skal tages op igen om allerede tre uge ved junior VM i Budapest – Ungarn.

DB:

Selvom deres ambition om medaljer ikke blev indfriet, og skuffelsen kan fylde meget lige nu, så er det op med humøret, op på hesten igen. Begge har bevist at niveauet er i absolut international klasse, og sulten efter medaljer må være intakt.


af Palle Nielsen - 01.07.2010