En træners mareridt

Ungdomslandsholdstræner Thor Hyllegaard fik brug for alle sine kundskaber, blandt andet at holde hovedet koldt, da de skulle til læge kontrol og vejning med Fredrik Bjerrehuus i forbindelse med morgendagens junior europa mesterkab i den Bulgarske by Samokov. De ville tage ud til hallen i god tid, være der 15.30. Men det viste sig at bussen var aflyst og de får at vide at programmet var rykket frem så der var lægekontrol fra 15.00 til 16.00 og vejning fra 16.00 til 16.30. De havde lige skubbet det hele tre-fire timer uden at informere. Der gik lidt panik i den, men de fik fat i en vogn og kom hurtigt frem og nåede lægekontrollen. Thor, tog fat i FILA og fortalte om problemet og heldigvis var andre i samme situation, blandt andet vores svenske venner. De fik lov at vente til det oprindelige tidspunkt, men Fredrik klarede de sidst 1,5 kilo, så han var vejet ind blot 15 minutter efter deadline. Humøret er tilbage i truppen og FILA var henne og undskylde efterfølgende. De havde kun informeret de nationer der kom dagen forinden og der var DK ikke i blandt, da de var taget af sted en dag tidligere.

Fredrik fik desværre ikke den bedste lodtrækning, trods det at han entrerer direkte i 1/8 finalen.

Se feltet HER.

Fredrik vil gerne have undgået ukraineren, som venter i en evt. kvartfinale. Han tabte til ham i Polen i marts måned.

Thor Hyllegård udtaler:

Han var ikke bedre end Fredrik, lad os nu se hvem der er bedst når det gælder. Og så tager vi i øvrigt en kamp ad gangen. Der skal være 100 % fokus på kampen mod polakken i første kamp.


af Palle Nielsen - 01.07.2010