Brydeklubben Thor inviterer til strandbrydning

Brydeklubben Thor inviterer til strandbrydning lørdag den 24. juli 2010 på Marielyst strand. 

 

Brydeklubben Thor og Marielyst strand ligger lørdag den 24. juli 2010 "sand" til en vaskeægte Danmarkspremiere, når der afholdes "strandbrydning" på Marielyst strand nærmere betegnet ved stranden omkring torvet på Marielyst på Falster.

 

Brydeklubben Thor er med i det nye projekt "strandsport" arrangeret af Guldborgsund Sports og Idrætsråd, hvor der hver lørdag er en strandsport aktivitet på stranden, og der har foreløbig været beach-volley og Zumba. 

Nu er turen kommet til strandbrydning, og der vil her blive mulighed for at bryde i sandet. Brydernes verdensforbund FILA har udfærdiget et strand-brydnings koncept og det er det, der vil blive taget i brug ved strandbrydningen på Marielyst.

 

Der vil blive opvisning og efterfølgende mulighed for at strandbryde, og alle aldre er velkommen, og der bliver såmænd også en særskilt turnering for kvinder. 

 

Det hele finder sted lørdag den 24. juli 2010 kl. 1100-1300 og der bliver fart over feltet med høj musik og masser af brydning på stranden.     

 

 

Med sportslig hilsen 

Morten Ahlefeldt Hansen

formand - BK Thor


af Else Kilgod - 20.07.2010