Atter en succesrig brydeskole i Nykøbing Falster

For 10 år i træk afholdte Brydeklubben Thor den traditionsrige sommerbrydeskole, der fandt sted den 12-14 juli 2010 i klubhuset på Industrivej i Nykøbing Falster.   

Godt 20 drenge og piger var mødt op og var tilmeldt via kommunens sommerferietilbud ”Aktiv sommer”.  Det blev en succesrig  brydeskole, hvor der blev kørt det faste koncept med masser af leg og brydning fra alle verdenshjørner, vand og strandbrydning i Svømmecenter Falster, og den sidste dag var der besøg af en superbryder, hvilket i år var BK Thors danske juniormester Ronni Volthers.   

På den sidste dag var der sædvanen tro indbudt til forældrearrangement, hvor godt 40-50 forældre og søskende var mødt op. Rent brydemæssigt nåede denne brydeskole nok op på noget at det højeste brydeniveau vi har set igennem de snart 10 år vi har kørt brydeskole.   

Der var igen stor ros fra forældrene for det gode koncept som brydeskolerne nu engang er.   

Morten A. Hansen


af Else Kilgod - 22.07.2010