Anders vandt i Falkenberg

Danmark Brydeforbund havde et hold brydere med til Elitbrottningarna i Falkenberg.

Bedst gik det for Anders Ekstrøm, BK Thor der vandt 60 kg klassen efter to vundne puljekampe og en finalesejr over Tobias Fonnesbek fra BK Thrott. Tobias avancerede også til finalen med to vundne puljekampe.

I 55 kg klassen blev Martin Lorenzen, AIR nr. 3. Martin tabte sin første kamp, men avancerede til bronzekampen, ved at vinde den næste puljekamp. Bronzemedaljen blev sikret med en sejr over Robin Severinsen, Sverige.

Rune Nilsson fra BK Thor hentede en sølvmedalje i 84 kg klassen. Rune lagde ud med tre indledende sejre, inden han i finalen tabte til svenske Lennie Persson.

Luca Holt, Troels Birkshøj og Bo Bonde endte uplaceret ligesom Frederik Ekstrøm, der måtte opgive på grund af skade.


af Erik Nyblom - 07.02.2010