Aarhus Open bliver Danmarks største

Brydeklubben Thrott kan på lørdag slå dørene op til landets største ungdomsstævne i 2009-10 sæsonen.

 

       Det er en ære for klubben at der nu er indløbet hele 201 tilmeldinger, fra 6 nationer. Brydere fra Danmark, Norge, Holland, Sverige, Tyskland og Polen kommer til at kæmpe om metallet lørdag eftermiddag i Åbyhallen. Senest har den polske klub Zaglebie Walbrzych tilmeldt 15 brydere, heriblandt nogle dygtige gutter der bl.a. tæller UEM bronzevinderen fra 2009.

 

        Dermed er der lagt op til en masse spændende kampe, særligt i ungdom/junior rækken, hvor 68 brydere er til start.

Stævnet er som altid, velforberedt og som noget nyt vil puljerne køres som A/B pulje som det kendes fra bl.a. Sverige.

   

        I denne uge knokler næsten 40 brydere under ledelse af Throtts trænerteam Ryszard Merciniak, Lütfü Atay og Lars Fonnesbek, samt ungdomslandtræner Thor Hyllegaard og Frankfurt Oders træner Hr. Thiel, de mange brydere deltager på årets internationale træningslejr forud for Aarhus Open, der for de fleste fungerer som sidste optakt inden de nært forestående mesterskaber i både Danmark og Tyskland

   

        Kig forbi Åbyhallen på lørdag, til et brag af en brydedag - vi ses!

   


af Esben Fonnesbek - 01.02.2010