Flot VM-indsats af Anders Ekstrøm i Tyrkiet

Brydeklubben Thors EM-sølvvinder fra 2007 Anders Ekstrøm viste onsdag flot international styrke, da han var i kamp ved verdensmesterskaberne for juniorbrydere i Ankara i Tyrkiet.

Med 2 sejre og 2 nederlag var Thorbryderen blot en enkelt kamp fra at skulle bryde om broncemedalje. Et flot resultat set i lyset af, at thorbryderen kun er 2. års juniorbryder, og dermed også er juniorbryder til næste år.

Første kamp blev vundet over Jiangtao Guang fra Kina der blev besejret med 2-0 i
perioder med cifrene 1-0 og 1-0. Derefter ventede iraneren Mohammad Hatami i 8-dels finalen. Her blev det til et nederlag på 2-0 i perioder med cifrene 6-0 og 1-0. For at thorbryderen nu kunne genindtræde i turneringen skulle iraneren kvalificere sig tl finalen. Dette skete og dermed var Anders Ekstrøm igen med i VM turneringens 55  kg klasse.

Her mødte Thorbrydere slovakken Norbert Hosznedl og her vandt thorbryderen med 2-0 i perioder med cifrene 1-0 og 2-0. Nu ventede armeneren Aleksan Mihayel i kampen om at få lov til at bryde om bronce. Her blev det desværre til et knebent nederlag på 1-0 og 2-0 og samlet 2-0 til armeneren. Men et særdeles godkendt VM-resultat af Thorbryderen, der nu kan forberede sig godt til næste års EM og VM hvor målet er medalje.

Den anden danske deltager Frederik Bjerrehus fra Herning, var i kamp tirsdag i 60 kg klassen og det blev kun til en kamp for Sportscollegebryderen der tabte til en finsk bryder i første runde.