To Thorbrydere kåret til årets brydere i Danmark

To af Brydeklubben Thors brydere blev søndag kåret til årets brydere i Danmark ved Danmarks Brydeforbunds årsmøde, der søndag foregik i Odense. Det var Brydeklubben Thors store drengetalent Mark Kjæp der for 3 gang blev kåret som årets drengebryder. Mark Kjæp har i en årrække været helt suveræn i dansk drengebrydning, og betegnes som et af Danmarks helt store talenter.  
 
Det blev til mere hæder  til BK Thor da Linda Andresen blev kåret til årets pigebryder. Linda Andresen der er bosiddende i Sverige men stiller op for BK Thor, blev nordisk mester sidste år, og det var et af argumenterne for at hun blev kåret til årets pigebryder.  
 
Der var også kåringer til to af Sportscollege Lolland-Falsters brydere, da Martin Lorentzen fra AIR Roskilde blev kåret til årets ungdomsbryder og Frederik Bjerrehus fra Herning blev kåret til årets juniorbryder. Begge brydere bor til dagligt i Nykøbign Falster hvor de går på brydelinien på Sportscollege Lolland-Falster. Titlen som årets seniorbryder gik til Håkan Nyblom fra Herning.
 
Ved årsmødet blev BK Thors bestyrelsesmedlem Henning Jensen valgt til suppleant til Danmarks Brydeforbunds bestyrelse.
 
På billedet ses årets drengebryder i Danmark , BK Thors Mark Kjæp.  


af Mads Bang Aaen - 08.06.2009