Thorbrydere går efter gode placeringer ved junior-EM

Brydeklubben Thor har i den kommende uge to brydere til start ved junior-europamesterskaberne der finder sted i Tblisi i Georgien.
 
BK Thors danske pigemester Linda Andresen drog afsted søndag sammen med pigelandstræner Gabbe Kantor, og skal i kamp på onsdag i 59 kg klassen. Tirsdag tager de to danske mandlige deltagere afsted, nemlig Brydeklubben Thors Anders Ekstrøm der skal til start torsdag i det georgiske i 55 kg klassen, samt Fredrik Bjerrehus fra Herning i 60 kg. Herningbryderen der til dagligt frister en tilværelse på Sportscollege Lolland-Falster skal til start fredag.
 
Linda Andresen er 1. års junior, mens Anders Ekstrøm der jo vandt EM sølv som ungdomsbryder er 2. års junior, og det samme er Fredrik Bjerrehus.
 
 
Selvom ingen af bryderne er sidste års junior, og at det først er næste år, især for de 2 mandlige brydere, at de skal toppe, så er der gode håb for en placering i top 8 - hvilket kræver en god lodtrækning, men Landstræner Thor Hyllegaard Pedersen der også til daglig er cheftræner i BK Thor, ser gode muligheder for top 8 placeringer som han mener bryderne har potentialet til allerede i år.
 
Billedet: BK Thors Anders Ekstrøm der vandt EM sølv i 2007 for ungdom, jagter en god placering ved junior-EM i Georgien
 
Med sportslig hilsen
 
Morten Ahlefeldt Hansen
Formand - BK Thor
tlf. 20166747


af Mads Bang Aaen - 29.06.2009