Se masser af god brydning - meld dig som frivillig

Der nu blevet skrevet ud til alle de personer som allerede har meldt sig som frivillig under VM i brydning i Herning til september. Men vi kan stadig godt bruge flere. Læs nedenfor og se hvad der frivillig jobs og hvad du får med udover forplejning og adgang til VM areanen. Tilmeldning kan ske til Elo Christensen, Herning Kommune, mail: bekec@herning.dk - god fornøjelse

Kære frivillig

Vi er nu kommet så langt i planlægningen, at vi gerne vil have mere præcis info fra Jer/dig om hvilke dage og hvornår på dagen du kan hjælpe.
På vedhæftede fil kan du se et skema over hvordan vores behov for frivillig hjælp er, og vi vil gerne have en tilbagemelding, hvilke huller I/du kan hjælpe med at fylde ud.


Vi opfordrer Jer/dig til at tage så mange vagter som I /du  har lyst til, men vi forventer som minimum, at du tager to vagter i løbet af VM for at få hjælpertøj fra Adidas og ugekort til resten af VM-ugen i arenaen. Ved to vagter 1 stk. hjælpertøj, 4 vagter 2 stk. hjælpertøj og endelig 6+ vagter 3 stk hjælpertøj + nogle sodavand/ølbilletter til fanzonen.

Hvis nogen af Jer har behov for overnatning under hjælperarbejdet, så giv også en melding om det.


Du kan give en tilbagemelding på flere måder:

  1. Den vedhæftede fil kan udfyldes med X'er og returneres via mail.
  2. Du må også skrive skemaet ud,  udfylde det og sende det med posten
  3. Du kan lave en liste over de huller, som du kan hjælpe os med at udfylde, og returnere den via mail eller post.

Send til: By-Erhverv-Kultur, Elo H. Christensen, Herning Rådhus - Torvet, 7400 Herning        mail: bekec@herning.dk


For os vil det være rigtig fint, hvis vi har nogen personer der er gennemgående hele ugen, altså nogen der tager en daglig vagt . Dette gælder særligt på chaufførposten, hvor vi skal have FILA-præsidenten godt og sikkert rundt i byen.


Send venligst besked inden 1. juli, så har vi sommeren til at få planen lavet. Send venligst 1 ark pr frivillig.


Hvis du stadig kender andre, der kunne være interesseret i at hjælpe som frivillig, så få dem til at give besked via mail.


af Mads Bang Aaen - 08.06.2009