Junior EM

I dag rejser Danmarks Linda Andresen, BK Thor sammen med træner Gabor Kantor til Tblisi, Georgien for at deltage til EM for juniorer (op til 20 år). Linda vejer ind i 59 kg klassen tirsdag den 30. juni og skal på madrassen onsdag den 1. juli.

Anders Ekstrøm fra BK Thor drager sammen med Fredrik Bjerrehuus fra Herning og træner Thor H. Pedersen af sted to dage senere. Anders deltager i 55 kg klassen, der har indvejning onsdag den 1. juli og skal dermed ”i ilden” den 2. juli. Fredrik deltager i 60 kg klassen, der starter en dag senere.

Dommer Lütfü Atay er dog den person i den danske delegation der får det nydt mest af Tblisi. Lütfü tog allerede af sted den 26. Juni og vender hjemad igen den 6. Juli.

Du kan følge resultatformidlingen via dette link


af Erik Nyblom - 28.06.2009