Godt come-back af Nanna Hyllegaard Pedersen

For BK Thors 20 årige kvindebryder Nanna Hyllegaard Pedersen fik lørdag et ganske godt come-back, da hun efter en skadesperiode på over et halvt år, for første gang var i kamp ved den internationale "Hans Von Zons" Turnier i tyske Dormagen.
 
Nanna Hyllegaard Pedersen startede med at besejre Schweiz´eren Fabienne Wittenwiler med 2-0 i perioder med cifrene 3-1 og 4-1. Derefter blev det til sejr over tyskeren Monique Kalweil, som også blev besejret med 2-0 i perioder, med cifrene 1-0 og 4-3.
 
Kvartfinalen blev dog endestation for Thorbryderen der tabte til tyskeren Yvonne Englich med 2-0 i perioder med cifrene 7-0 og 6-4. Da tyskeren ikke nåede finalen - sluttede thorpigens turnering. Men et godt comeback for Nanna Hyllegaard Pedersen der jagter en VM-plads ved det forestående VM i Herning om godt 4 måneder.
 
BK Thors danske mester, Linda Andresen var også til start i 55 kg - hvor det kun blev til en enkelt kamp efter et nederlag på 2-1 i perioder til franske Mourier.
 
Collegebryderen fra Sportscollege Lolland-Falster Nakskov BKs pigebryder Ida Johansson var også til start i 52 kg klassen, og her blev det til en sejr over en tysk bryder og to nederlag til tyske brydere.


af Mads Bang Aaen - 02.06.2009