Brydeklubben Thor slutter sæsonen af i bedste 80´er stil

Brydeklubben Thor er meget tæt på at gå på sommerferie, og tage afsked med sæson nr. 99 - men først skal sæsonen lige sluttes ordentlig af - og det bliver den nu på lørdag hvor BK Thor afholder den traditionsrige sommerfest i klubhuset på Industrivej 8. 
 
Igen i år har sommerfesten et tema - og i år bliver et hele forvandlet til en 80´er fest. BK Thor tager hul på løjerne fra kl. 1400 hvor årets vandrepokaler bliver delt ud. Derefter er der diverse konkurrencer og dyster fra kl. 1500 inden den helstegte pattegris traditionen tro bliver spist kl. 1800..
 
Der er iøvrigt rekordtilmelding til sommerfesten hvor godt 130 børn og voksne er tilmeldt.
 
Derefter holder BK Thor en velfortjent sommerferie inden man kan gå i gang med sæson nr. 100.


af Mads Bang Aaen - 10.06.2009