Brydeklubben Thor sluttede sæsonen af med et 80´er brag

Der var masser af 80´er nostalgi, vandrepokaler, god stemning og helstegt pattegris, da Brydeklubben Thor tog et endegyldigt afsked med klubbens sæson nr. 99 i klubhuset på Industrivej 8 i Nykøbing Falster. Godt 130 brydere, forældre, søskende og andet godt brydefolk var mødt op til den årlige sommerfest, som samtidig er BK Thors afslutningsfest.
 
Sommerfesten startede sædvanen tro med at klubbens vandrepokaler blev delt ud, og dem var der godt 32 af. Årets Thorbryder blev den nybagte nordiske ungdomsmester Ronni Volthers, der dermed "brød" Mark O. Madsens stor dominans på denne titel. Mark O. Madsen har siden 2001 været kåret som årets thorbryder.
 
BK Thors danske seniormester Frederik Ekstrøm modtog Thors venner "guldstøvle" som gives til en thor bryder der er en god ambassadør for brydesporten. Brydeklubben Thors meget dynamisk bestyrelsesmedlem Henning Jensen modtog pokalen som årets leder efter en ihærdig lederindsats.
 
Der vedlægges oversigt over samtlige pokalmodtagere.
 
Udover pokaler var der også den uddelingen af den traditionsrige "Thor on Tour" T-shirt som alle thorbrydere, trænere og ledere modtog.
 
Efter overrækkelsen af årets vandrepokaler var der spændende aktiviteter inden der blev serveret helstegt pattegris. Derefter var der undvisning i 80er dans, og som blev fulgt op med en dansekonkurrence, som blev vundet af Liza Brinks og Lukasz Poplawski.
 
Der var også kåring af de bedste udklædte, og her vandt Patrick Hyllegaard Pedersen der var klædt ud i bedste "Preben Elkjær" outfit, og selvfølgelig med hul i shorts´ne, og BK Thors bestyrelsesmedlem Heidi Hovmand Futtrup blev kåret hos kvinderne, da hun var klædt ud om rigtig 80´er poptøs.
 
Årets sommerfest blev sluttet af med masser af dans, og dermed blev der sluttet flot af for endnu en god brydesæson i BK Thor, og som nu gør klar til sæson nr. 100, som startes igang i midten af august, og hvor især 2010 kommer til at stå i jubilæets tegn når BK Thor den 2. november 2010 fylder 100 år.


af Mads Bang Aaen - 15.06.2009