BK Thors Anders Ekstrøm viste storform i Tyskland

Brydeklubben Thors 18 årige stortalent Anders Ekstrøm viste lørdag storform da han hentede en fornem sølvmedalje i 55 kg klassen ved den stærkt besatte juniorturnering Brandenburger Cup i Frankfurt Oder i Tyskland, der havde brydere til start for 13 nationer 
 
Efter to sejre til EM sølvvinderen ved ungdoms-EM i 2007,  med 2-0 i perioder over en tysk og polsk bryder - blev det til endnu en 2-0 sejr over en polsk bryder. I finalen blev det så til et tæt finalenederlag til tyrkeren Karakus Ayhan med med 2-0 med cifrene 1-0 og 2-0 i perioder.
 
Men et fremragende resultat der giver masser af optimisme for thorbryderen inden sommerens EM og VM som thorbryderen skal deltage i slutningen af juni og starten af august.
 
For den anden Thorbryder Bo Sværke Bonde blev det til 2 nederlag i 66 kg klassen.
 
Foruden de to thorbrydere, bestod det danske landshold også af de to sportscollege Lolland-Falterbrydere  Frederik Bjerrehus fra Herning i 60 samt Martin Lorentzen fra Roskilde i 55 kg. De vandt hver en kamp og tabte hver en.
 
 
På billedet ses Anders Ekstrøm (yderst til venstre) ved præmieoverrækkelsen.


af Mads Bang Aaen - 02.06.2009