Nanna Hyllegaard Pedersen på TV2 næste lørdag

Nanna Hyllegaard Pedersen fra Brydeklubben Thor er på lørdag den 16. maj at finde i en sportsudsendelse, hvor hun får mulighed for at vise Anne Andersen journalist på TV2Sporten, hvad det vil sige at gå til brydning. De to piger mødtes til optagelserne for en måneds tid siden og det har været en sjov oplevelse for dem begge. 

Vært på programmet Anne Andersen siger, "At prøve at være ude og bryde, var ret grænseoverskridende for mig. Nu har jeg været ude og prøve en del sportsgrene, men det her var altså noget andet. Bare det at vi skulle have brydetrikot på var en lidt mærkelig oplevelse. Og at skulle ind og have fysisk kontakt med et helt fremmed menneske er jo heller ikke noget man er vant til. Der var da et par gange hvor man følte sig en smule forlegen. Men heldigvis var Nanna rigtig sød, og smed mig stille og roligt rundt, så til sidst fik vi en lille kamp ud af det. Jeg vil sige at jeg faktisk er positivt overrasket efter at ha fået en brydelektion af Nanna. Det er jo faktisk sjovt at bryde! Det havde jeg nok ikke lige regnet med, da jeg tog af sted".

”Det er fedt at få lov til at fortælle og vise lidt om hvad brydning egentlig er for noget, at det er noget som piger sagtens kan gå til og at det ikke er spor farligt. Sporten er ikke særlig udbredt i Danmark i forhold til f.eks. Sverige, hvor der er mange piger som går til brydning og folk generelt kender til sporten”, siger Nanna Hyllegaard Pedersen.

Udsendelse bliver vist på lørdag eftermiddag i forbindelse med de to håndbold kampe som kanalen viser fra kl. 14.00 til 18.00.

Se mere om programmerne her.


af Mads Bang Aaen - 07.05.2009