Tolke søges

Ved verdensmesterskaberne i brydning i Herning forventes det at der kommer deltagere fra omkring 100 forskellige lande. Det betyder også at der er mange mennesker som taler på mange forskellige sprog. I den forbindelse søger vi tolke der synes det kunne være sjovt og interessant, både at være en del af den største sportslige idrætsbegivenhed i Danmark og være med til at give vores gæster et behagelig og problem frit ophold til VM. Tanken er, at man som tolke bliver udstyret med en mobiltelefon og er til rådighed i VM området, når der bliver behov for hjælp. Det kan være alt fra tolkning i forbindelse med Den Internationale Bryde Kongres, til oversættelse af interview for journalister eller hjælp med problemer som skal løses blandt brydere eller gæster.

Det som vi lige nu mener vi har behov er følgende:

Kinesisk: 1

Farsi: 2

Spansk: 1

Fransk: 1

Tysk: 1

Engelsk: 1

Russisk: 1

Kunne du have interesse i at være med så kontakt Elo Christensen, Sport og Event koordinator i Herning Kommune på bekec@herning.dk, telefon +45 9628 8641 og hør nærmere om hvad vi kan tilbyde til gengæld


af Mads Bang Aaen - 08.04.2009