De frivillige til koncert med Anne Linnet

Torsdag d. 19. marts, et ½ år før VM i Brydning løber af stablen, havde vi det første arrangement for de frivillige som havde tilmeldt sig. Aftenen startede med generelle informationer om forberedelserne til VM i Brydning ved Herning Kommunes Sport Event Koordinator, Elo Christensen. Der blev fortalt om Youth Camp, Fanzone, billetsalg og arbejdsopgaver for frivillige. Efterfølgende var der en spørgerunde hvor de spørgelystne kunne få svar på deres spørgsmål.

Aftenens højdepunkt var dog koncerten i MCH-Kongrescenter med Anne Linnet, og de 50 deltagende havde en fin aften i selskab med de øvrige gæster til koncerten. Anne Linnet spillede hovedsageligt numre fra sin to seneste plader, men der blev også mulighed for et genhør med nogle af de gamle som: ”Smuk og Dejlig”, ”Barndommens Gade” m.fl.

Flere af deltagerne gav udtryk for, at det var dejligt at kunne mødes på denne måde, og at de glæder sig meget til at kunne hjælpe ved VM i brydning til september.

Vi håber snart at kunne have et nyt arrangement på plads til dem, som har meldt sig som frivillig hjælper til VM i Brydning. Så tilmeldt dig og kom allerede nu til at hygge dig med nye og gamle venner. læs mere på www.wwc2009.dk

Herning Kommunes Sport Event Koordinator, Elo Christensen fortæller.


af Mads Bang Aaen - 03.04.2009