BK Thor til tops i Paris

Bryderne fra brydernes by Nykøbing Falster - førte sig fornemt frem i byernes by Paris, da BK Thor i en forstærket udgave deltog ved den internationale turnering Rosny Cup, hvor BK Thors franske venskabsklub Rosny Sois Bois var værter.

Turneringen havde deltagelse af 6 nationer og var ganske godt besat, hvilket ikke forhindrede thorbryderne i at tage godt for sig, da der skulle deles medaljer ud.

BK Thor hentede 6 guld, 3 sølv og 1 bronce. BK Thor blev bedste klub for de 12-13 årige, og nr. 2 for de 14-15 årige, mens det i samlede regnskab endte med at BK Thor blev sammenlagt bedste klub i hele turneringen. Det er 2. år i træk, at dette sker.

Der var masser af god brydning for thorbrydernes side, som nu fortsætter med træningssamling i de næste 4 dage sammen med franske brydere og Team 2016 inden det i påsken går løs ved den internationale påsketurnering i Holland.

BK Thors placeringer blev:
1. pladser
August Ottesen, Kevin Nielsen, Mikkel Brinks, Mickey Dupont, Christian Christensen og Mark Kjæp

2. pladser
Marius Ottesen, Patrick Hyllegaard Pedersen og David Riber

3. plads
Rasmus Borre

4. Plads
Thomas Otte


Derudover hentede BK Thors Ronni Wolthers bronce og han stillede op for for Danmarks Brydeforbunds Team 2016 mandskab der også var til start ved turneringen, det samme gjorde collegebryderen Martin Lorentzen fra Roskilde, og han gik til tops i Frankrig


af Mads Bang Aaen - 06.04.2009