Sæsonafslutning i Herning Brydeklub

Et efterår, der har været meget præget af VM på hjemmebane er nu vel overstået.
VM var en succes, både sportsligt og arrangementsmæssig.
I god tid før VM satte klubledelsen sig nogle ambitiøse mål, specielt med hensyn til rekruttering. Der blev arbejdet med flere projekter, herunder også sikring af at kunne servicere de, forhåbentlig mange nye medlemmer. Formand Henrik Pajbjerg kunne med stor tilfredshed torsdag aften konstatere at så langt har det gået meget godt – endda en del over forventning; det er meget inspirerende at komme ud i klubben til en træningsaften, da madrasserne er fyldt op med glade børn og kantinen er propfyldt at interesserede forældre, fortæller Henrik.
I den nye sæson er det vigtigt at fokusere på fastholdelse. Kan vi sørge for at vi får bremset frafaldet i forhold til tidligere år, har vi nu lagt kimen til noget stort, efter nogle magre år, forsætter han.

Det er ikke svært at forstå optimismen, efter at have overværet afslutningen, hvor over 120 børn og voksne var samlet til fest, med banko, æbleskiver, pokaluddelinger mm.

Fighter pokalen for puslinge brydere gik til Niklas Dyhr og Fighterpokalen for drengebrydere gik til Paw Sørensen.

Foto: Henrik Ole Jensen


af Erik Nyblom - 11.12.2009