Mark O. Madsen hædret for årets idrætspræstation i Guldborgsund kommune

Brydeklubben Thors 25 årige brydestjerne Mark O. Madsen fik torsdag eftermiddag endnu en flot hæder, da han på Guldborgsund rådhus i Nykøbing Falster fik tildelt titlen for årets idrætspræstation i Guldborgsund kommune.
 
 
Kåringen fandt sted i forbindelse med den halvårlige hæder af kommunens danske og nordiske mestre, samt medaljetagere ved internationale mesterskaber. Ved samme lejlighed kårede Guldborgsund kommune årets idrætspræstation, årets ildsjæl og årets forening.
 
 
Ikke overraskende modtog Mark O. Madsen titlen for årets idrætspræstation efter hans flotte VM-sølvmedalje ved VM i Herning i september måned. Det er  anden gang ud af de 3 gange, hvor prisen har været uddelt at den tilfalder "super-marko".
 
 
Mark O. Madsen modtog også prisen i 2007 hvor den blev uddelt første gang. Foruden den flotte vandrepokal var der også et flot diplom og en flot check på kr. 5000 som bevis for den fornemme pris. Prisen blev overrakt af Guldborgsund kommunes Kultur- og fritidsudvalgsformand Poul-Henrik Pedersen
 
 
Udover denne pris var der også gaver fra Guldborgsund kommune  til Mark O. Madsen for den flotte VM-medalje som var den 4. af slagsen ud af lige så mange mulige.   
 
Med sportslig hilsen
 
Morten Ahlefeldt Hansen
Formand - BK Thor
tlf. 20166747


af Morten Ahlefeldt Hansen - 07.12.2009