Brydeklubben Thor danske mestre for juniorhold

Brydeklubben Thors juniorhold, som er i alderen fra 15-20 år blev lørdag danske holdmestre for 8 år i træk, da de danske holdmesterskaber i ungdomsrækkerne blev afholdt i Frederikshavn. 
 
BK Thors juniorhold var meget suværene, og den endelig sejr var aldrig i fare. Værterne fra Frederikshavn blev besejret med 6-0, og Herning/Randers blev besejret med 5-1, og i finalen blev Thrott fra Åbyhøj så besejret med 4-2.
 
Med sejren fik thorbryderne udbygget den i forvejen meget flotte rekord på 8 mesterskaber i træk. Det var samtidig BK Thors 9 danske holdmesterskab nogensinde i denne årgang.
 
BK Thors danske nybagte holdmestre er:
 
55 kg Emil Birkshøj
60 kg Anders Ekstrøm 
66 kg Bo Sværke Bonde og Troels Birkshøj
74 kg Frederik Fog Nielsen 
84 kg Luca Holt 
96 kg Ronni Volthers
 
Thrott Åbyhøj blev nr. 2 mens Herning/Randers blev nr. 3 hos juniorerne.
 
Hos drengene som er er i alderen fra 11-14 år måtte Thorbryderne give afkald på tronen efter at have siddet på denne i 15 år. Dette var dog ikke helt overraskende, og alligevel var Thorbryderne, der  måtte nøjes med en 4. plads, meget tæt på at gå helt til tops.
 
I alt 5 hold var til start i denne række, og alle besejrede hinanden på kryds og tværs. BK Thor vandt over Frederikshavn med 4-3 men tabte de næste 3 kampe med 4-3 til Heros Frederiksværk, Thrott Åbyhøj og Herning/Randers.
 
BK Thor tabte i alle 3 kampe den afgørende "nøglekamp", og havde ikke marginalerne med sig, og det 5 mands store hold blev reduceret til 4 allerede i første kamp, da Thomas Otte i 38 kg blev skadet. 
 
Herning/Randers blev meget overraskende nye danske mestre, og trods et nederlag til Frederikshavn der blev nr. 5, så var det jyske hold der snuppede mesterskabet efter 3 sejre og 1 nederlag. Nr. 2 blev Heros Frederiksværk og storfavoritterne fra Thrott Åbyhøj blev nr. 3.
 
BK Thors drengehold var:
 
32 kg: Kevin Nielsen
38 kg: Thomas Otte
42 kg: Patrick Hyllegaard Pedersen
53 kg: Morten Buch
59 kg: Christian Christensen
 
Med sportslig hilsen
 
Morten Ahlefeldt Hansen
Formand - BK Thor
tlf 20166747


af Morten Ahlefeldt Hansen - 07.12.2009