Frederik Ekstrøm nummer 5 i Finland

Brydeklubben Thors danske seniormester  Frederik Ekstrøm hentede lørdag en 5. plads da han han var til start for det danske landshold ved den internationale turnering Arvo Haavisto Tournament i den finske by Ilmajoki. Thorbryderen der var til start i 74 kg tabte sin første kamp til finnen Henri Palomäki der vandt med 2-0 i perioder. 

 

 

Da finnen nåede finalen trådte thorbryderen ind i turneringen igen, og her vandt han så sin næste kamp med 2-0 i perioder mod finnen Riku Tolkinnen med 2-0 i perioder.  Nu var thorbryderen så klar til at kæmpe om broncen og her blev det til et nederlag til russeren Ruslan Isakov. Dermed blev Frederik Ekstrøm nr. 5, da der uddeles 2 broncemedaljer i brydning. 

 

 

Den anden thorbryder der var i kamp Rune Nilsson i 84 kg fik kun en kamp, da det blev til et nederlag til finnen Ville Heino der vandt med 2-0 i perioder.

 

Der var dog medalje til dansk brydning ved turneringen da VM-broncevinderen Håkan Nyblom fra Herning blev nr. 2 i 60 kg klassen ved turneringen.


af Morten Ahlefeldt Hansen - 01.11.2009