ESAA's bagmænd nomineret til flot pris

Ole Keldorf og Steffen Wich, fra Elite Sports Akademi Aarhus er blandt de nominerede når Kulturministeriet uddeler sin årlige idrætspris. Fra ministeriet lyder det bl.a.: "Sidst men ikke mindst har vi peget på Elite Sports Akademi Aarhus,  eller ESAA, som de unge talenter i Århus siger. De har de sidste 4 år arbejdet utrætteligt på at skabe sammenhæng og høj træningskvalitet i hverdagen for unge talenter i Århus. Målet er nemlig klart: At sikre at uddannelse og sportslig udvikling hænger sammen. Det mål har Steffen Wich og Ole Keldorf, de to nøglepersoner og ildsjæle i udviklingen af det århusianske talentmiljø, dagligt knoklet for at indfri. Med udgangspunkt i NRGi Park og Arena og de omkringliggende haller har ESAA formået at etablere et stærkt elitemiljø med nogle af landets bedste trænere og topmoderne faciliteter inden for 14 sportsgrene. Elitesport og uddannelse kræver nemlig fleksibilitet og tilpasning, hvis det skal gå hånd i hånd. Det har ESAA kæmpet stenhårdt for i de sidste 4 år. Derfor har vi også peget på Steffen Wich og Ole Keldorf som oplagte kandidater til Kulturministeriets Idrætspris." Brydeklubben Thrott ønsker vores dygtige samarbejdspartnere tillykke med nomineringen


af Esben Fonnesbek - 01.11.2009