Brydeklubben Thor helt til tops ved Venne cup i Herning

Brydeklubben Thor helt til tops ved Venne cup i Herning.
 
Brydeklubben Thor gik lørdag helt til tops, nykøbingbryderne var til start ved traditionsrige Venne Cup i Herning.Thorbryderne havde 8 brydere til start, og det blev til 2 guld, 2 sølv og 3 broncemedaljer hvilket gjorde, at BK Thor også blev sammenlagt bedste klub i holdturneringen, og vandt for første gang nogensinde holdturneringen ved Venne cup. En sejr der foruden Vandrepokalen også gave kr. 3000 i klubkassen.
 
BK Thors ungdom/juniorbrydere blev også kåret som bedste klub hos ungdom/juniorerne, hvilket gav yderligere kr. 1000 i klubkassen. En flot Thor-dag i det midtjyske blev kronet af med, at BK Thors nordiske ungdomsmester Ronni Volthers (billedet) blev kåret til turneringens bedste ungdom/juniorbryder efter flot brydning i 85 kg klassen.
 
Brydeklubben Thor fik følgende placeringer:
 
       Drenge
      35 kg Kevin Nielsen  nr. 3
      38 kg Thomas Otte  nr. 2 
      42 kg Patrick Hyllegaard Pedersen nr. 1
      53 kg Mikkel Brinks uplaceret
      59 kg Christian Christensen nr. 3
 
      Ungdom/Junior
      69 kg Troels Birkshøj nr. 2
      85 kg Jeppe Jørgensen nr. 2
      85 kg Ronni Volthers nr. 1
 
Med sportslig hilsen
 
Morten Ahlefeldt Hansen
Formand - BK Thor
tlf 20166747


af Morten Ahlefeldt Hansen - 01.11.2009