Mark O. Madsen og Lückenwalde har sat kursen mod finalen i bundesligaen

Brydeklubben Thors Mark O. Madsen og hans tyske klub 1.Lückenwalder SC er meget tæt på at være finaleklar til kampen om det tyske mesterskab, efter at 1. Lückenwalder besejrede Germania Weingarten med hele 25-15 på Weingartens hjemmebane.

Mark O. Madsen var igen stærkt medvirkende til den overbevisende semifinalesejr, da han besejred René Zimmermann med 3-0 med periodecifrene 3-2 - 1-1 og 1-1. I 2. og 3. periode havde Mark O. Madsen begge gange scorede det sidste point.

Mark O. Madsen har flere gange mødt Rene Zimmermann, og finalebesejrede ham blandt andet ved sidste års Thor-Masters.

Dermed skal der et "under" til hvis det ikke skal lykkedes Lückenwalde og Mark O. Madsen at komme i finalen. Der er returkamp på lørdag i Lückenwalde.


af Mads Bang Aaen - 12.01.2009