Eliteinfo

Forårets forberedelser er så småt gået i gang i eliteudvalget. I Farum har Rune Nilsson og Frederik Ekström haft sparringspartnere på besøg hele uge og de bliver Farum indtil den 24. januar.
Anders Nyblom deltager til træningen på et lavere blus – motivationen til en helhjertet satsning frem mod VM, er ikke til stede lige nu.
Håkan Nyblom træner i Nykøbing og er motiveret til en satsning på højeste niveau, med deltagelse til både EM og VM.

De tre ældste juniorbrydere i Team 2016 truppen; Anders Ekström, Fredrik Bjerrehuus og Troels Birkshøj, i år indlemmet i forbundets bruttotrup. Disse tre vil ved forskellige lejligheder deltage til arrangementer sammen med seniorerne.

Herudover er der tre brydere, der har meldt sig som interesserede til ”aspiranttruppen”; Tobias Fonnesbek, Niels Esbensen samt Jesper Viholt. Disse får, via deltagelse til forskellige stævner og samlinger, lov til at vise hvorvidt de kan komme på tale til den endelige VM trup.

Situationen omkring Mark er stadig uafklaret. Der er planlagt et nyt møde i starten af februar, hvor vi håber på en afklaring af situationen.


Næste arrangement eliteudvalget deltager til, er Cup Klippan den 24. Januar, efterfulgt af en international samling i Klippan.
Billederne er fra torsdagens træning i Farum


af Erik Nyblom - 18.01.2009