De første 500 billetter til VM er solgt

I Danmarks Byrdeforbund er man glade, for her otte måneder inden VM åbner op for de første brydegreb i Herning, er der godt gang i billetsalget til eventen. Således er der nu solgt 500 billetter fordelt over de syv dage VM løber.

”Det tegner godt for publikums deltagelsen under VM, det er vigtigt for eventen at der er stemning i hallen og liv omkring begivenheden. Derfor har vi også taget en række tiltag som skal gøre det til en helhedsoplevelse at komme til VM. Ud over brydning i verdensklasse, får publikum også mulighed for hyggeligt samvær i FANZONEN hvor der vil være underholdning, musik og mulighed for at købe mad og drikke”, siger presseansvarlig Mads Bang Aaen og fortsætter. ”Vi giver også folk den mulighed at de selv kan medbringe eller leje en campingvogn som står på området, så vi får skabt en ”festivalstemning” samtidig med at man deltager i en international sportsevent uden at der skal koste en formue”.

Også i Herning er man godt tilfredse med billetsalget. "500 solgte billetter godt et halvt år før eventen tegner rigtig godt. Det viser at der er god interesse og opmærksomhed om VM i brydning i Herning. Samtidig er det glædeligt at så meget af salget er internationalt, vi vil gerne have mange gæster til Herning." Udtaler Kultur- & Fritidschef i Herning Kommune, Jørgen Krogh.

Målet er at få solgt minimum 2500 billetter.

Se mere på www.wwc2009.dk

 


af Mads Bang Aaen - 27.01.2009