5 Kolding brydere har tilmeldt sig eliteidrætslinjen i Kolding

Kolding har i år stor succes i deres bestræbelser på at komme op i toppen af dansk brydning. Det betyder at 5 af klubbens brydere har tilmeldt sig eliteklasserne i Kolding. Dette forventer vi meget af.

Bryderne får du optimale muligheder for at udvikle den sport som de brænder for. De får brydetræning 2 gange ugentlig – dette som de 2 første skoletimer. Derudover er der en ugentlig fællestræning blandt alle elite idrætsudøverne, hvor de træner styrke, kondition og idrætsskadeforebyggende. Vores brydere får optimal træningsmulighed fordi klubben i dette projekt har tilknyttet Lars K Nielsen, som bliver træner på elitelinjen og samtidig er træner om aftenen for bryderne. I februar skal alle bryderne til optagelsesprøve hvor de testes i forhold til deres brydetalent. Der er svar fra skolen i marts og så snart vi ved hvem der er optaget følger en meddelelse.

De 5 brydere der har tilmeldt sig linjen er: Dennis Buch, Jesper Hansen, Sarah Thomsen, Peter Bolvig og Daniel Hindkjær.

Det er muligt at læse om projektet på www.kolding.dk/elite

Med venlig hilsen

Torben Stolten Thomsen

www.kifbrydning.dk

www.koldingcup.com


af Mads Bang Aaen - 20.01.2009