VM bronze til Anders Sehested

BK Thrott bryderen, 19-årige Anders Sehested vandt onsdag en flot bronzemedalje ved Verdensmesterskaberne for døve brydere, mesterskabet blev afholdt i Armeniens hovedstad Yerevan.

Anders stillede til start i 84 kg klassen og sejrede i første runde over en bryder fra Hviderusland. Første periode blev vundet 6-0 inden Anders kastede hviderusseren i anden periode og sikrede sig sejren. Semifinalen stod han overfor en iraner. Denne viste sig dog at være for stærk for Anders, der måtte indkassere et nederlag på teknisk fald. I kampen om bronzen sejrede Anders sikkert på fald, mod en georgisk bryder. Vægtklassen blev vundet af Iran foran Tyrkiet.

Den anden danske bryder, Ali Sepasgozar var i kamp i dag men tabte i sin kamp til en ukrainsk bryder på teknisk fald. I weekenden prøver begge brydere kræfter med fristil.


af Mads Bang Aaen - 18.09.2008