To hold klar til finalen ved Guldborgsunds stærkeste SFO

Brydeklubben Thor tog mandag og tirsdag hul på sin efterhånden tradtionsrige brydeturnering for skolefritidsordninger i Guldborgsund kommune - nemlig kampen om at blive den stærkeste SFO i Guldborgsund kommune.
 
 
Mandag kvalificerede Krogløvskolens SFO fra Idestrup, sig som det første hold til finalen, i hård kamp mod Smørhullet fra Realskolen SFO i Nykøbing F der blev nr. 2 , mens Nr. Vedby skoles SFO blev nr. 3. Smørhullet 2, blev nr. 4.
 
De næste fire hold var på madrassen i BK Thor, tirsdag og her blev det "Basserne" fra Sct joseph søstrenes skole i Nykøbing F, der vandt i sikker stil, og sikrede sig en finaleplads. Nr. 2 blev FC Nordby 1 fra Nordbyskolen i Nykøbing F, mens De Utrolig fra Nørre skoles SFO i Nyk.F blev nr. 3. FC Nordby 2 blev nr. 4.
 
De næste to indledende runder finder sted mandag og tirsdag i næste uge, og finalen afvikles den 18 september 2008.
 
Med sportslig hilsen
 
Morten Ahlefeldt Hansen
Formand - BK Thor
tlf. 20166747


af Mads Bang Aaen - 03.09.2008