Nedtælling til næste års VM i Herning er skudt i gang

I går var mere end 65 frivillige samlet i Herning Messecenter til markering af, at der nu er mindre end et år til verdensmesterskaberne i brydning begynder i Herning. Fra den 21. september og frem til den 27. september næste år vil Herning og Danmark komme til at danne ramme om det største internationale mesterskab set på deltagerlande, der endnu er afholdt i Danmark. 1-års markeringen fandt sted i Hal B i Messecenteret, da det netop er i Hal B at mesterskabet skal afvikles. Hallen fremgik i går tom og rå, men når man tidligere har set hvad Hal B har rummet af fantastiske events, var alle sikre på, at hallen om et års tid vil komme til at syde af varme, stemning og top sport. Efter orientering fra Sportschef i Danmarks Brydeforbund, Erik Nyblom, Kulturchef i Herning Kommune, Jørgen Krogh, Formand for Herning Brydeklub, Henrik Pajbjerg og Presse- og Marketingsansvarlig, Mads Bang Aaen, blev alle inviteret med ud til området hvor Fanzonen til næste år bliver opbygget, kun 200 meter fra arenaen. I Fanzonen kommer der til at være øl- og madtelte, underholdning, musik, mulighed for at bo i campingvogn og forhåbentlig masser af god stemning mellem brydefans fra hele verden. Igen krævede det fantasi for at forestille sig hvordan den grønne græsplæne om et års tid vil være omdannet til fest og god stemning. Efter rundvisningen ved den kommende Fanzone, afsluttede Sport og Event koordinator i Herning kommune, Elo Christensen, inden der blev serveret en sandwich og en vand til de mange frivillige.

Presseansvarlig Mads Bang Aaen udtaler: ”Vi er meget glad for den opbakning vi mærker til næste års verdensmesterskab fra Herning kommune og Sport Event Denmark. Ligeledes var det dejligt at se, at formanden for Danmarks Idræts-Forbund, Niels Nygaard, havde valgt kigge forbi til markeringen. Det betyder meget, når man kaster sig ud i så stort et mesterskab, at man kan mærke den store opbakning vi fornemmer fra alle vores samarbejdspartner. At 65 frivillige her et år før VM begynder kigger forbi til dette arrangementet viser, at vi har stor lokal opbakning til mesterskabet, hvilket er ekstremt vigtigt, da vores VM kun kan blive en succes ved hjælp fra rigtig mange frivillige. Det at 65 allerede nu har meldt sig under fanen er fantastisk og betyder, at vi er godt på vej, men vi har stadig behov for mange flere frivillige til at løfte den store opgave. Derfor er man stadig meget velkommen til at kontakte os for at høre mere om at blive frivillig ved denne unikke sports events vi til næste år skal afvikle


Der gøres klar til ”One year before” i Hal B i Messecenteret


Præsentation ved Presse- og Marketingsansvarlig, Mads Bang Aaen


På forrest række ses blandt andet Morten Hansen og Knud G. Hansen, på anden række fra venstre ses Formand for DIF, Niels Nygaard og ved hans side næstformand i DB Steen Christensen.


Bag hegnet vil fanzonen komme til at være til næste år.


Græsplænen hvor fanzonen skal være.


af Mads Bang Aaen - 23.09.2008