Møllebakkeskolens SFO er stærkest i Guldborgsund

Det blev 10 piger og drenge fra SFO´lsen fra Møllebakkeskolen i Horreby der sejrede. 
Brydeklubben Thors klubhus stod torsdag eftermiddag på mere end den anden ende, da Nykøbingbryderne var værter for finalen om at blive den stærkeste SFO i Guldborgsund kommune.
 
Efter 4 indledende runder i starten af september var der torsdag finale mellem fire hold som var Krogløvskolens SFO i Idestrup, Sct. Joseph søstrenes  SFO fra Nykøbing F, Nysted skoles SFO, samt Møllebakkeskolens SFO fra Horreby.
 
I et tætpakket træningslokale i BK Thor med masser af brydelystne børn, meget engagerede pædagoger, masser af cheerleaders og ikke mindst rigtige mange forældre, så blev der kæmpet på livet løs, om at vinde titlen som Guldborgsunds stærkeste SFO.
 
Det blev dog landsbyskolen fra Møllebakkeskolens SFO i Horreby, med navnet i daglige tale "SFO´lsen" der vandt turneringen efter en sejr og to uafgjorte kampe og sejrede dermed med 4 point, foran Nysted skoles SFO blev nr. 2 med 3 point. Samme point havde Sct. Joseph Søstrenes skoles SFO, men Nysteds SFO stod bedst indbyrdes. Krogløvskolens SFO blev nr. 4 med 2 point i den meget tætte dyst.
 
Der var fighterpokal til Nikolaj Kristensen fra det vindende hold, og selvom fighterpokalen gik til en dreng, så var der store roser til BK Thors formand Morten Ahlefeldt Hansen til de mange piger i turneringen, der havde gjort en helt forrygende indsats, og blandt andet lagt flere drenge ned.
 
Der var broncemedaljer til nr. 3 og 4, mens der var sølv til nr. 2, og vinderne fra Møllebakskolen tog hjem med guldmedaljer, et stort diplom som bevis på at være Guldborgsunds stærkeste SFO i 2008, og ikke mindst turen hjem til Møllebakkeskolens SFO i limousine, som var førstepræmien
 
Medaljerne var venligst skænket af Danmarks Brydeforbund.
 
I alt har 16 hold fra 11 SFO deltaget i turneringen, som thorbryderne betegner som en kæmpesucces igen i år.  Der kommer billeder fredag.
 
Med sportslig hilsen
 
Morten Ahlefeldt Hansen
Formand - BK Thor
tlf. 20166747


af Mads Bang Aaen - 25.09.2008